За връзка с нас: (359) 877-000-902
AllMax - AminoCore 1166gr.
 • AllMax - AminoCore 1166gr.
 • AllMax - AminoCore 1166gr.
Каталожен номер : TBG0165

AllMax - AminoCore 1166gr.

147.00лв
с ДДС
* Вкус:

 • AllMax Aminocore 1166gr.

  Ето, че на пазара най-сетне има хранителна добавка, която да предоставя на тялото Ви истинско възстановяване и до цели 350% по-голяма анаболна активност. Звучи направо невероятно!
  Повечето аминокиселини, които се предлагат или не са в правилното съотношение BCAA, или не се разтварят добре, или пък са с ужасен вкус. Е, компанията ALLMAX е решила да промени това, представяйки Ви своите AMINOCORE ВСАА !

  За създаването на AMINOCORE е използвана имуществена технология с три фази. Чрез нея е подобрена разтворимостта, като не бива да пропускаме да споменем и идеално добавеното BCAA съотношение и невероятния им вкус. 

  AMINOCORE е хранителна добавка, предоставяща на тялото Ви изумителните 8180 мг ВСАА ! Да, не преувеличаваме – наистина всяка една лъжичка съдържа над 8 грама BCAA. 

  Стремейки се винаги да е номер 1, компанията ALLMAX въвежда новата технология Myotrisol, авангардна, чрез която се постига многократно по-добра разтворимост. Именно добрата разтворимост е от ключово значение за ефективността на аминокиселините на прах. 

  Редица изследвания са били нужни на ALLMAX, докато намерят идеалното съотношение на аминокиселини, а именно 45:30:25 BCAA. Бъдете сигурни в едно, нито една подобна хранителна добавка не може да Ви осигури това, което AMINOCORE!

  Не случайно иновационните научни изследвания, които са направени са спечелили Нобелова награда на Каролинския институт. Те потвърждават, че именно приемът на ВСАА в съотношение 45:30:25, е ключът към това мускулите Ви да растат. 

  Продуктите в нашия сайт не са лекарствени средства и по никакъв начин не трябва да се използват като такива. 

  Употреба:
  1 доза AMINOCORE разбита в около 300 мл. вода по време на тренировка. 

   

   
   
   
Trenerbgnet-white-logo

Доверете ни се и заедно,
ще постигнем желаните цели.

Абонамент за новини

За промоции и новини, използвайте формуляра за записване

Search