За връзка с нас: (359) 877-000-902
Muscle Pharm - Combat protein powder 4 lb
  • Muscle Pharm - Combat protein powder 4 lb
  • Muscle Pharm - Combat protein powder 4 lb
Каталожен номер : TBG0036

Muscle Pharm - Combat protein powder 4 lb

142.00лв
92.00лв
с ДДС
  • Купи 1 и повече за 92.00лв
35 % Отстъпка
* Вкус:

Muscle Pharm - Combat protein powder 4 lb

Хората, които тренират усилено непременно се нуждаят от най-добрата и ефективна протеинова формула. За да Ви подпомогнат да увеличите мускулния си растеж и възстановяване, учените от MusclePharm създават Combat Powder ®, който комбинира в себе си различни протеинови смеси, които се усвояват с различна скорост, в продължение на 8 часа. Повечето протеинови добавки на конкурентните компании изглеждат почти еднакви, нищо ново и иновативно. Но запитайте се: Вие правите ли компромис с усилията, които полагате, докато тренирате?

Именно затова ние представяме на Вашето внимание Combat ® Powder – протеин прецизно изработен от суроватъчен протеин концентрат, изолат и хидролизат, яйчни албумини и мицеларен казеин.

Суроватъчния протеин изолат е известен като един от най-добрите източници на протеин за тялото. Той се абсорбира изключително лесно и за отрицателно време храни мускулите ви с необходимите вещества!

Полухидролизирания суроватъчен протеин изолат се приема, когато искате да увеличите покачването на чиста мускулна маса и да намалите количеството подкожни мазнини. Той подпомага функцията на инсулина и подкрепя функциите на сърдечно-съдовата система.

Мицеларният казеин е най-качествената разновидност на казеина, която се предлага на пазара. Мицеларният казеин заедно с суроватъчния протеин изолат са двата най - анаболни протеина.

Мицеларният казеин, използван в COMBAT POWDER се усвоява в продължение на цели 7 часа.

Яйченият албумин е възможно най - лесно абсорбиращия се и усвояващ от тялото ни протеин. Той е с високо съдържание на BCAA и аргинин, като по този начин допринася за производството на хормон на растежа и изграждане на мускулите. Когато се взема редовно, предпазва мускулите от травмиращо разкъсване.

Всички продукти индексирани на нашия сайт са хранителни вещества в чиста форма. Те не са лекарствени средства и по никакъв начин не трябва да се използват като такива.Ние по никакъв начин не носим отговорност при употреба на продуктите като лекарствени средства.

УПОТРЕБА: 1 доза след тренировка и сутрин след ставане.

 

Trenerbgnet-white-logo

Доверете ни се и заедно,
ще постигнем желаните цели.

Абонамент за новини

За промоции и новини, използвайте формуляра за записване

Search